Afbeelding Avontura Roosendaal

Avontura Roosendaal

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

Over de locatie

Waar je ook kijkt, bij Avontura zie je overal speelpleinen, elk met een eigen thema. Kinderen in de leeftijdscategorie van 0 t/m 15 beleven in Avontura de leukste avonturen met de mascottes Okke & Pi. Geniet van puur speelplezier! 

Betreed de wijde wereld van Avontura. Hier zijn jij en je vriendjes aanbeland in het grootste indoor speelparadijs van Roosendaal. Dat betekent heel veel avontuur! Ontdek hier de leukste spellen en attracties in alle hoeken en gaten! 

In deze wijde wereld beleven kleine ontdekkers een hoop spannende avonturen! Okke en Pi staan bovendien al op jullie te wachten in Avontura. Zij willen jou en je vriendjes graag vergezellen op jullie nieuwste avontuur.

Horeca
In onze horeca kun je terecht voor o.a. een heerlijk kopje verse koffie en een lekker broodje. Zo komen ouders even helemaal tot rust, terwijl de kids al hun energie stoppen in hun spannende ontdekkingsreis.

Lasergame
Met twee verdiepingen kenmerken wij ons als één van de grootste lasergames van Nederland! De lasergamehal biedt ontspanning en plezier voor jong en oud en staat garant voor een spannend avontuur. Denk jij je vrienden te snel af te zijn? Kies dan voor een spannende sologame en maak ze in! Liever werken in teamverband? Stel dan teams samen en neem het tegen elkaar op. Bekijk jouw individuele statistieken op je persoonlijke scorekaart! Doe je mee?
 

Veiligheid tijdens het spelen 
Bij Avontura vinden wij het van groot belang dat de kinderen te allen tijde veilig kunnen spelen. Veiligheid rondom de kinderen, toestellen, attracties en toezicht staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Okke & Pi
Okke & Pi beleven de leukste Avonturen, benieuwd naar hun wereld? 
Bekijk op deze pagina wat ze allemaal beleven, zo hebben ze o.a. een eigen YouTube kanaal en een app met spelletjes. 

Krazy Kangaroo Roosendaal
Naast Avontura ligt trampolinepark Krazy Kangaroo Roosendaal, Krazy Kangaroo biedt de complete experience voor beginnende tot gevorderde trampoline springers, begeleiders én toeschouwers. Je kunt je uitleven in de verschillende area's en de coolste tricks oefenen. Bekijk hier de website

 • Klimvulkaan
 • Piratenglijbaan
 • Extra hoge trampolines
 • Ballenkanon
 • Snowglider
 • Horecaplein
 • Gratis WiFi
 • Gratis toegang voor ouders
 • Ruime parkeerplaats voor de deur
 • Gratis parkeren
 • Combineer Avontura met Jumpen bij Krazy Kangaroo Roosendaal

Openingstijden

Hulp nodig?

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Foto van medewerkers van Avontura

Bel ons

0165-560608

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw locatie.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.