Afbeelding De Vliegende Pan

De Vliegende Pan

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

 1. Uiteten

  Heerlijk eten in goede sferen

  De Vliegende Pan
  Afbeelding UIteten Vliegende Pan

De Vliegende Pan

Pannenkoekenrestaurant De Vliegende Pan is gevestigd in Funzone Zoetermeer in het voormalige gebouw Olympus. Naast het restaurant bevinden zich ook indoor speelparadijs Avontura

Bij De Vliegende Pan kun je genieten van heerlijke pannenkoeken, vleesgerechten en broodjes.

Via mail, telefoon of ons contactformulier kun je reserveren. Buiten de openingstijden zijn we telefonisch beter bereikbaar via Funzone Zoetermeer.

Uiteten bij De Vliegende Pan
In ons restaurant kun je plaatsnemen aan één van de tafels op de beneden- of bovenverdieping. Bij goed weer kun je ook op ons terras plaatsnemen. De Vliegende Pan is een sfeervol en gezellig pannenkoekenrestaurant waar je heerlijke pannenkoeken, vleesgerechten en broodjes kunt eten terwijl de kinderen binnen en/of buiten genieten van puur speelplezier. Bekijk hier de menukaart.

Bij de entree van het restaurant hebben we een bar waar je op je gemak een drankje kunt drinken. We serveren o.a. heerlijke Italiaanse koffie en verschillende speciaalbieren. Ons personeel staat graag voor je klaar.

Verhuur
Vier je binnenkort een verjaardag of jubileum? Of zoek je voor een bedrijfsuitje nog een locatie? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Voor grotere groepen hebben wij in het restaurant een apart gedeelte. Zo zit je apart, maar toch heel gezellig! Kinderen kunnen zich vermaken in onze indoor speeltuin Avontura Zoetermeer, terwijl de volwassenen alle rust en tijd hebben om met elkaar bij te kletsen. Jouw feest is bij ons in goede handen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact via onderstaand contactformulier. Wij bespreken dan graag de mogelijkheden om jouw verjaardag, feest of jubileum tot een groot succes te maken.

Personeelsevents of vergaderen 
Bij Avontura en de Vliegende Pan kun je ook terecht voor een vergadering of origineel personeelsevent. Vergaderen kan in ons restaurant, waar je terecht kunt op onze tweede verdieping voor een intieme sfeer. Uiteraard kan er rondom de vergadering een lunch of diner worden verzorgd door ons horecapersoneel. 
Ben je op zoek naar een leuke uitje voor het personeel en hun kinderen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij Avontura kunnen de kinderen van harte lust spelen, terwijl de ouders heerlijk met collega’s kunnen genieten op het horecaplein. Ideaal voor een personeelsuitje of Sinterklaasfeest! Interesse? Neem contact via onderstaand contactformulier .

Avontura
Betreed de wijde wereld van Avontura. Hier zijn jij en je vriendjes aanbeland in het grootste indoor speelparadijs van Zoetermeer. Dat betekent heel veel avontuur! Ontdek hier de leukste spellen en attracties in alle hoeken en gaten!

In deze wijde wereld beleven kleine ontdekkers een hoop spannende avonturen! Okke en Pi staan bovendien al op jullie te wachten in Avontura. Zij willen jou en je vriendjes graag vergezellen op jullie nieuwste avontuur.

Veiligheid tijdens het spelen
Bij Avontura vinden wij het van groot belang dat de kinderen te allen tijde veilig kunnen spelen. Veiligheid rondom de kinderen, toestellen, attracties en toezicht staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

 • Sfeervol
 • Gratis WiFi
 • Mogelijkheid tot afhalen
 • Avontura
 • Gratis parkeren
 • Ruime parkeerplaats voor de deur
 • Bereikbaar met openbaar vervoer

Openingstijden

Bekijk hieronder de openingstijden van De Vliegende Pan Zoetermeer. Als er geen activiteiten gepland staan op een dag is ons restaurant niet geopend. In schoolvakanties zijn we -naast vrijdag, zaterdag en zondag- ook op woensdag en donderdag geopend.

Contact

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

De Vliegende Pan

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw locatie.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.