Afbeelding Funzone Aalsmeer

Funzone Aalsmeer

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

 1. Krazy Jump

  Reserveer hier je Krazy Jump sessie

  Funzone Aalsmeer
  Afbeelding Krazy Jump
 2. Kids Jump

  Reserveer hier je Kids Jump sessie

  Funzone Aalsmeer
  Afbeelding Kidsjump Trampolinepark
 3. GlowGolf

  Sla jij een hole-in-one?

  Funzone Aalsmeer
  GlowGolf Aalsmeer

Funzone Aalsmeer

Funzone Aalsmeer

Bij Funzone vind je tal van activiteiten voor oneindig veel binnenpret. Funzone Aalsmeer bestaat uit Avontura Aalsmeer, Krazy Kangaroo Aalsmeer en GlowGolf ® Aalsmeer

Avontura Aalsmeer

Betreed de wijde wereld van Avontura. Hier zijn jij en je vriendjes aanbeland in het grootste indoor speelparadijs van Aalsmeer. Dat betekent heel veel avontuur! Ontdek hier de leukste spellen en attracties in alle hoeken en gaten! 

In deze wijde wereld beleven kleine ontdekkers een hoop spannende avonturen! Okke en Pi staan bovendien al op jullie te wachten in Avontura. Zij willen jou en je vriendjes graag vergezellen op jullie nieuwste avontuur.

Veiligheid tijdens het spelen
Bij Avontura vinden wij het van groot belang dat de kinderen te allen tijde veilig kunnen spelen. Veiligheid rondom de kinderen, toestellen, attracties en toezicht staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Okke & Pi
Okke & Pi beleven de leukste Avonturen, benieuwd naar hun wereld? 
Bekijk op deze pagina wat ze allemaal beleven, zo hebben ze o.a. een eigen YouTube kanaal en een app met spelletjes. 

Horeca
In onze horeca kun je terecht voor o.a. een heerlijk kopje verse koffie en een lekker broodje. Zo komen ouders even helemaal tot rust, terwijl de kids al hun energie stoppen in hun spannende ontdekkingsreis.

Krazy Kangaroo Aalsmeer
In Funzone Aalsmeer ligt trampolinepark Krazy Kangaroo Aalsmeer. Krazy Kangaroo Aalsmeer biedt de complete experience voor beginnende tot gevorderde trampoline springers, begeleiders én toeschouwers. Je kunt je uitleven in de verschillende area's en de coolste tricks oefenen. 

GlowGolf ® Aalsmeer


In Funzone Aalsmeer ligt GlowGolf ® Aalsmeer: indoor midgetgolf in het donker alleen verlicht door blacklight. Een gezellige activiteit voor familie's, vrienden en als (first) date. De banen, de obstakels op de banen en de golfballen geven licht waardoor het Oer Hollandse spelletje midgetgolf een heel bijzondere ervaring wordt.

Op deze geheel vernieuwde vijftien holes GlowGolf baan sla je af "in het hart van de aarde" tussen de mijnkarretjes, rotspartijen en verborgen schatten. Bekijk hier de website.

 

Avontura

 • Klimvulkaan
 • Power Tower
 • Ballenbak

Krazy Kangaroo

 • Sports Area
 • Dodgeball Area
 • Freejump Area
 • Foam Pit
 • Tricks Area
 • Pillow Pit

Algemeen

 • Gratis WiFi
 • Horecaplein
 • Grote parkeerplaats voor de deur
 • Gratis parkeren

Openingstijden

Contact

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Afbeelding Funzone Aalsmeer

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw locatie.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.